Reset je brein met

Access Bars®

 

Soms lijkt je ‘levensparkeerplaatsje’ aardig vol te staan. ‘Geparkeerde’ gedachten en emoties zorgen ervoor dat je hoofd en lichaam zwaar en overladen aanvoelen. Een Access Bars® sessie waait een frisse wind door je energiehuishouding en brengt meer rust, ruimte, helderheid en ontspanning in je hoofd en lichaam. Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en ‘vastzittende’ gedachten, overtuigingen en emoties die je leven bepalen te veranderen.

 

Access Bars® sessie heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen om vele aspecten van het leven te verbeteren zoals o.a. andere slaap, gezondheid, fysieke klachten, gewicht, angst, stress, onrust, humeur, energie, zelfvertrouwen en nog veel meer.

 

Zie de Bars® als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je vanuit je verleden hebt opgeslagen. Het runnen van de Bars® verwijdert bestanden en programma's zodat ze niet elke keer automatisch verschijnen. Het is net alsof je een overtollig bestandje verwijdert van je computer met de control-alt-delete-knop.

 

Wist je dat

Door de Bars®-punten op het hoofd licht vast te houden worden deze actief waarmee je daadwerkelijk de hersengolven verlaagt, je hersenen komen hierdoor in een 'stand' die vergelijkbaar is met diepe meditatie. In de film van neurowetenschapper Dr. Jeffrey Lannin is duidelijk te zien wat de hersenactiviteit is voor en na een Access Bars® sessie op een EEG en sLoreta part.

 

Hoe verloopt een Bars® sessie?

Tijdens een Bars® sessie lig je heerlijk (aangekleed) op een behandeltafel en worden 32 punten (Bars®) op je hoofd zachtjes aangeraakt. Een sessie duurt ongeveer 60-75 minuten bij volwassenen, bij kinderen 15-20 minuten afhankelijk van de leeftijd.

 

Effect tijdens de sessie

Door het vasthouden van de Bars®-punten gaat de energie in je lijf beter stromen en laat je emotionele ballast (makkelijker) los. Veel mensen voelen het effect lijfelijk: bijvoorbeeld in de vorm van tintelingen in ledematen, of door warmte of juist lichte rillingen in het lichaam. Een enkele keer wordt iemand 'zomaar' een beetje emotioneel. Er zijn ook mensen die er niets van voelen.

 

De sessies zijn per persoon en per keer verschillend.  Tijdens de sessie hoef je niet te praten, maar het mag natuurlijk wel! Alles is mogelijk!

 

Zelf Access Bars® leren

Ben je enthousiast geworden, het is mogelijk Access Bars® zelf te leren. Eenvoudig bars geven aan bijvoorbeeld je kinderen terwijl ze voor je zitten op de grond tijdens het televisie kijken. Of je ega na een drukke dag werk door eenvoudig en snel rust en ruimte te geven. Hoe preventief ben je dan bezig, om stress te voorkomen of te verminderen in onze drukke hedendaagse wereld met alle druk van social media......

Als Access Bars® facilitator leer ik je de grondbeginselen.

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wendy Tio

Access Bars facilitator

 

   

Access     Bars®

© Futurumproof