Wat kan ik voor jou betekenen als coach?

 

Coach op maat,

individueel en persoonlijk,

ook mogelijk via video-coaching

 

Kies je voor werken met tips en trucs of investeer je in jezelf

en laat je mij jou persoonlijk coachen naar een stressvrij leven?

 

Wat kan ik voor jou betekenen als coach?

Als coach heb ik de bijzondere en mooie rol je te helpen je innerlijke motivatie te vinden, waardoor je ogen weer gaan glanzen, je weer energie over hebt en je weer leert genieten van je dag. We gaan onderzoeken wat de werkelijke oorzaken zijn van je stress, zodat jij je eigen coach kunt worden.

 

Verkennen, spiegelen, herkennen… Ook als het spannend wordt

Een van mijn kwaliteiten is dat ik in staat ben om snel tot de kern te komen. Hierbij stimuleer ik je om van de gebaande wegen af te wijken, en help ik je om op momenten dat het spannend wordt door te zetten. Dat doen we door te verkennen en je oude vertrouwde gewoontes, gedachten en emoties te spiegelen. Als je ze herkent kun je ze vervangen door andere, meer helpende varianten en hierdoor anders handelen. Ik laat je relativeren en attendeer je op bijvoorbeeld vluchtgedrag, ook als dat pijnlijk of confronterend kan zijn.

 

Erkennen, accepteren, verwerken, loslaten en omdenken

Ingrijpende gebeurtenissen hebben een enorme impact op je leven. Tegelijkertijd bieden ze ook enorm veel kansen. We verkennen de mogelijkheden van het erkennen, accepteren, omarmen en loslaten. We verkennen de mogelijkheden van omdenken. Hoe maak je van een extreme uitdaging een win-winsituatie en ben je achteraf trots en blij dat je dit toch hebt gedaan?

Uit onderzoek is gebleken dat vermijding de klachten in stand houdt. Door niet meer te vermijden, maar je juist bloot te stellen aan de pijnlijke herinneringen, kun je verwerken wat is gebeurd en dat lucht op.

 

Vol passie weer aan het roer staan

Ik motiveer je doelgericht te worden door te focussen, te bewegen, uit je comfortzone te stappen en eigen verantwoordelijkheid te nemen voor je leven (persoonlijk leiderschap), door los te laten en keuzes te maken. Dit creëert ruimte voor innerlijke veerkracht, groei, energie, rust en duidelijkheid waardoor je weer aan het roer staat van je eigen leven, zodat je leeft vanuit gedrevenheid, geestdrift, tevredenheid en passie.

 

Hoe werk ik?

Coaching vraagt om maatwerk. Tijdens ons eerste gesprek inventariseren we jouw coachvraag aan mij en bepalen we samen of er een klik is. Tijdens of na onze afspraak doe ik graag een vervolgvoorstel voor jou of jouw organisatie. Vanuit de regio Breda werk ik landelijk.

Ik ben nieuwsgierig naar je vraag en naar wat ik voor je kan betekenen.

 

Wie?

Voor perfectionisten, pleasers, doeners, duizendpoten, professionals, managers, balanszoekers en twijfelaars.

Door mijn bijna dertigjarige ervaring op het gebied van financiën heb ik extra feeling met en spreek ik de taal van financials. Ik beschik over de volgende talenten: ik ben flexibel, resultaat- en oplossingsgericht, ‘to the point’, doelgericht, daadkrachtig en no-nonsense. Gebleken is dat ik over een hands-onmentaliteit en helikopterview beschik.

 

Video-coaching

In onze moderne tijd is video-coaching een ideale aanvullende tool. Mocht je dat wensen, dan is het mogelijk je via Skype of Facetime te laten coachen. Dit biedt ruimte om flexibel invulling te geven aan vragen en/of ondersteuning.

 

Meer weten?

Zijn er veel punten van herkenning in mijn verhaal? Heb je vragen? Maak een afspraak of neem contact met me op. Ik kijk ernaar uit.

 

 

 

   Innerlijke
 VeerkrachT

 

 

© Futurumproof  │ Webdesign LB

\

\

E-mailadres: info@futurumproof.nl

 

 

 

 

Wendy Tio