Passie, gedrevenheid, geestdrift en een doel: onmisbaar in privé en werk

 

Passie terugvinden met de hulp van de professionele coach van FuturumProof

 

 

Passie terugvinden?

Ik ben Wendy Tio. Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen

Met veel plezier coach ik al ruim achtentwintig jaar teams en afdelingen. Het mooist vind ik de interactie en verbinding die ontstaat tijdens gesprekken. Met enthousiasme begeleid ik je bij het vinden van innerlijke motivatie, bij bewustwording van emoties, patronen en oude gewoontes en bij het creëren van een andere mindset, zodat ook jij jouw passie voor het leven terugvindt.

 

Waarom ik coach?

Het geeft mij energie om samen op zoek te gaan naar behoeftes, om inzicht te krijgen in en openingen te vinden voor veranderingen die kunnen leiden naar wat je echt belangrijk vindt. Zodat je weer in verbinding komt met je kracht en kwaliteiten en zelf de regie neemt over je leven, en leeft vanuit je drive, je passie, zoals jij je dat nog goed herinnert.

Zodat je weer weet waarom je doet wat je doet.

 

Waarom ik coach vanuit FuturumProof?

De naam van mijn bedrijf FuturumProof staat voor wat ik je gun: dat je Future Proof wordt voor nu en in de toekomst. Met als resultaat kracht, energie, balans, vitaliteit en innerlijke veerkracht.

 

(Latijn/engels/nederlands: Futurum=Future=Toekomst)

  

Waarom ik coach?

Al mijn opgedane ervaringen en inzichten als leidinggevende en coach van afdelingen en teams hebben mij doen besluiten om na bijna dertig jaar van werkveld te veranderen en me te richten op duurzame inzetbaarheid vanuit preventie, en vanuit mijn kracht datgene te doen wat dicht bij mij ligt.

 

Door de ontwikkelingen in de markt was het moment aangebroken voor mezelf te beginnen. Tijdens mijn werk als manager was er steeds minder tijd om één-op-één te coachen, omdat het door de commerciële belangen meer een beperkende deeltaak was geworden. Vanuit FuturumProof kan ik me er wel volledig op focussen.

 

De feedback en hartverwarmende reacties van de personen die ik heb gecoacht over en op de vele coachgesprekken die ik in al die jaren heb mogen voeren zijn voor mij de aanleiding om deze stap te maken.

Ik geniet ervan dat ik mensen echt kan helpen en dat ze dankbaar zijn voor hun persoonlijke ontwikkeling. Ik geniet ervan als ik na een half jaar hoor: ‘Wat ben ik blij dat we hier samen aan hebben gewerkt.’

 

Ik beschik over een keur aan vaardigheden en kennis om je te coachen vanuit vertrouwen en wederzijds respect. Ik bereik dit door je te spiegelen en oprecht geïnteresseerd, spontaan, open, duidelijk, enthousiast, betrokken, direct en mezelf te zijn.

  

Waarom ik coach?

Omdat ik proefondervindelijk weet waar ik het over heb. Omdat ik de uitdagingen, valkuilen en spannende momenten herken. Omdat ik jou ook de aha-momenten van inzicht, het loslaten, de win-winsituaties en Being in charge of yourself and your own life gun. Omdat ik coach vanuit passie. Omdat ik me FuturumProof voel. Hoe bijzonder is dat?

  

Waarom deze specialisaties?

Om al deze redenen ben ik als gediplomeerd vitaliteitscoach gespecialiseerd als stresscoach, mental coach en beweegcoach. Als ervaringsdeskundige richt ik mij op duurzame inzetbaarheid vanuit preventie, als alles op orde is, stress/burn-out, ontslag/reorganisatie, relatiebreuk/scheiding en persoonlijke ontwikkeling (omgaan met verandering, levensvragen, zelfbeeld, grenzen, communicatie en zingeving).

 

Laten we snel kennismaken.

 

 

DUURZAME
 INZETBAARHEID

 

WAT

 

Wil je graag meteen aan de slag, maak een afspraak met Wendy Tio op info@futurumproof.nl of bel 06-29 09 23 24

 

© Futurumproof  │ Webdesign LB

\

\

Wendy Tio

 

 

PREVENTIE